Yleistä tietoa seurasta

Tähän osioon on kerätty yleistä tietoa seuran toimihenkilöistä, toiminnasta ym. asioista. Linkkien takaa löydät tarkempia tietoja eri aiheista.

Ylöjärven veneilijät ry on perustettu vuonna 1992, joten vuonna 2022 vietämme 30-vuotis juhlavuotta. Seuran jäsenmäärä on noin 120. Innokkaita veneilijöitä löytyy joka lähtöön, on moottoriveneitä, purjeveneitä, suuria ja pienempiä.

Kotisatamamme sijaitsee Pimeesalmessa, telakan alueella. Lisäksi meillä on käytössämme saaritukikohta Pengonpohjan Heposaaressa.

Seurassa on hyvä yhdessä tekemisen henki ja uudet veneilijät toivotetaan iloisin mielin tervetulleiksi mukaan toimintaan. Uusille jäsenille tarjotaan myös haluttaessa "veneilykummi", jolta voi kysyä mieltä askarruttavia asioita. Tällä on tarkoitus nopeuttaa "verkostoitumista" ja jakaa tietotaitoa kaikissa Näsijärven veneilyyn sekä veneisiin liittyvissä asioissa.

Moottorilla eteneviä vesikulkuneuvoja kummittaa Sami 0400-830 952. Purjehtijoiden kummia ei juuri tällä hetkellä ole nimettynä, joten halukkaat voivat ilmoittautua seuran hallitukselle.