Heposaaren tukikohta

Saaritukikohta on tarkoitettu kaikkien Ylveläisten virkistyskäyttöön. Hyvien laituripaikkojen lisäksi saaressa on tietysti sauna, saunatupa, kota, laavu, talous- ja keittokatos, pari soutuvenettä ym. Tukikohdan käyttö polttopuiden, saunavesien yms. osalta perustuu maalaisjärkeen, joten lisäile muille suunnilleen se mitä itse käytät.

Jätehuoltoa saaressa ei ole, joten roskat pussiin ja pussit pilssiin ja mantereelle!!! Saaressa on WC (ja monta hyvää puskaa), joten jo esteettisistäkin syistä omaa lastiaan ei tule keventää laiturilta tai uimatasolta suoraan järveen.

Agregaattiin (sähkö) seura pyrkii toimittamaan dieseliä kesä-, heinä- ja elokuun ajan. Muina aikoina kukin lurauttaa omaa dieseliään agren tankkiin suunnilleen käyttämänsä polttoainemäärän (diesel/1-2 litraa/h).

Viimeinen saaresta lähtijä luonnollisesti lukitsee saunamajan, kodan, soutupaatin ja varaston ovet. Avainasiastahan vastaa satamakapteeni.

Heposaaren saunatuvasta löytyy suuntaa antava vihkonen, jossa kerrotaan saaren "teknisistä" ja toiminnallisista jutuista. Heposaaren kokonaistoiminnasta vastaa: saari-isäntä/-emäntä. Kyselkää reippaasti - tyhmiä kysymyksiä ei ole - on vain tyhmiä vastauksia :-)

... Laulua, soittoa, höyryä, löylyä ja joskus hiljaisuutta ja kireitä siimoja.
Tervetuloa :-)