Hallitus Tiedottaa

Seuran vuosikokous järjestetään 2.6.2021 klo 18:00 alkaen Pimeesalmella. Tarkoituksena pitää kokous ravintolan yläkerrassa, mikäli mahdollista. Pyritään kuitenkin pitämään etäisyydet väljinä ja kasvomaskit matkassa.

Koska COVID-19 ei ota kadotakseen ja lomien jälkeen toinen aalto vaikuttaisi uhkaavasti tekevän tuloaan, Ylven hallitus päätti olla lisäämättä tartuntojen riskiä entisestään. Näin ollen tämän hetken linjauksen mukaan loppukesän tapahtumia ei tulla järjestämään (Venetsialaiset, Rosvopaisti). Mikäli epidemia kääntyy merkittävästi parempaan suuntaan,...

COVID-19 tilanne on tehnyt keväästä varsin erikoisen monella tapaa. Sillä on luonnollisesti myös vaikutusta Ylven toimintaan. Tälle sivulle on kerätty huomioitavia asioita kevään ja kesän 2020 toiminnassa.

Vuosikokouksessa valitaan taas uusi kommodori, sekä hallitukseen jäsenet erovuorossa olevien tilalle. Uusia innokkaita ja miksei touhukkaitakin jäseniä kaivattaisiin hallitukseen mukaan, jotta saataisiin myös uusia tuoreita ideoita seuran toimintaan.

Seura järjestää "Veneily tutuksi" tapahtuman kotisatamassa Pimeesalmella 15.6. klo 10:00-14:00. Tapahtuma on avoin ja siellä ajelutetaan halukkaita järvellä ja myös veneisiin voi tutustua, mikäli omistaja on paikalla esittelemässä. 100 ensimmäiselle tarjoillaan mehua ja munkkia.

Ylöjärven Veneilijät ry:n vuosikokous pidetään 5.3.2019 klo 18:00 alkaen Pimeesalmen telakan ravintolan yläkerrassa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kutsut lähetetään jäsenille postitse helmikuun aikana.

GDPR asetuksen vuoksi olemme poistaneet jäsen/veneluettelon seuran nettisivulta. Selvittelemme vielä, voiko listausta sivuilla pitää ja jos se osoittautuu mahdolliseksi, sivu lisätään takaisin.