Hallitus Tiedottaa

Vallitsevan tilanteen vuoksi seuran hallitus katsoi parhaaksi seurata THL:n suosituksia ja siirtää vuosikokousta myöhemmäksi. Tavoitteena on, tilanteen niin salliessa, pitää vuosikokous kesäkuun alkupuolella, jolloin se voidaan tarvittaessa järjestää vaikka ulkona turvaetäisyydet huomioiden.

Koska COVID-19 ei ota kadotakseen ja lomien jälkeen toinen aalto vaikuttaisi uhkaavasti tekevän tuloaan, Ylven hallitus päätti olla lisäämättä tartuntojen riskiä entisestään. Näin ollen tämän hetken linjauksen mukaan loppukesän tapahtumia ei tulla järjestämään (Venetsialaiset, Rosvopaisti). Mikäli epidemia kääntyy merkittävästi parempaan suuntaan,...

COVID-19 tilanne on tehnyt keväästä varsin erikoisen monella tapaa. Sillä on luonnollisesti myös vaikutusta Ylven toimintaan. Tälle sivulle on kerätty huomioitavia asioita kevään ja kesän 2020 toiminnassa.

Vuosikokouksessa valitaan taas uusi kommodori, sekä hallitukseen jäsenet erovuorossa olevien tilalle. Uusia innokkaita ja miksei touhukkaitakin jäseniä kaivattaisiin hallitukseen mukaan, jotta saataisiin myös uusia tuoreita ideoita seuran toimintaan.

Seura järjestää "Veneily tutuksi" tapahtuman kotisatamassa Pimeesalmella 15.6. klo 10:00-14:00. Tapahtuma on avoin ja siellä ajelutetaan halukkaita järvellä ja myös veneisiin voi tutustua, mikäli omistaja on paikalla esittelemässä. 100 ensimmäiselle tarjoillaan mehua ja munkkia.

Ylöjärven Veneilijät ry:n vuosikokous pidetään 5.3.2019 klo 18:00 alkaen Pimeesalmen telakan ravintolan yläkerrassa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kutsut lähetetään jäsenille postitse helmikuun aikana.

GDPR asetuksen vuoksi olemme poistaneet jäsen/veneluettelon seuran nettisivulta. Selvittelemme vielä, voiko listausta sivuilla pitää ja jos se osoittautuu mahdolliseksi, sivu lisätään takaisin.

Hallitus on ottanut askeleen ja luonut (Heinin toimesta) Ylve WhatsApp ryhmän, joka on tarkoitettu seuran jäsenten väliseen asialliseen kommunikaatioon. Hallitus käyttää ryhmää myös yhtenä tiedotuskanavana ajankohtaisissa asioissa. Ensimmäisenä viestinä ryhmälle lähetettiin naisjaoston kutsu naisten saunailtaan.