Ajankohtaista

Venetsialaiset iltamat 25.8. Heposaaressa. Tuttuun tapaan omat eväät ja kattaukset mukaan ja viettämään mukavaa loppukesän iltaa porukassa. Tervetuloa!

Perheleiri lähestyy taas ja ilmoittautumisia otetaan vastaan 22.6. asti (Sami Ellonen, 0407725131).

Heposaaren talkoot tuli pidettyä viikonloppuna (16-17.6.) hienossa säässä. Paljon saatiin taas aikaiseksi ja saari on valmis loppukesän "koitoksiin". Paljon kiitoksia talkoisiin osallistuneille.

Heposaareen on kevään 2018 aikana rakennettu uusi pätkä laituria vanhan, uponneen tilalle. Samalla parannettiin myös veden vaihtuvuutta lahdessa, jotta rehevöityminen saataisiin kuriin ja niittohommiakin on tehty. Homma alkaa olemaan loppusuoralla, joten nyt saareen on taas hyvä rantautua. Alla muutamia kuvia muistoksi.

Kevät tuntuu olevan hieman myöhässä tänä vuonna ja järvi on vielä jäässä, minkä lisäksi veden pinta on myös normaalia alempana. Sen vuoksi veneiden lasku päätettiin järjestää hieman myöhemmin.

Naisjaosto järjestää Ylven naisille saunaillan 16.3. klo. 20:00 - 22:30 Veittijärven avantosaunalla (Peukaloniementie 5, 33480 Ylöjärvi).

Perinteiseen tapaan kevät lähtee käyntiin yhdessä Vene-71 kanssa tehtävällä venemessumatkalla Helsinkiin.

Ylven 25-vuotisjuhla ja pikkujoulut vietetään 25.11. Kutsut ja ilmoittautumisohje on lähetetty jäsenille tekstiviestinä. Tervetuloa mukaan.