Ajankohtaista

Ylven 25-vuotisjuhla ja pikkujoulut vietetään 25.11. Kutsut ja ilmoittautumisohje on lähetetty jäsenille tekstiviestinä. Tervetuloa mukaan.

Niin se vaan syksy tulee tänäkin vuonna ja on aika alkaa miettimään syksyisiä asioita. Tässä on muutama päivämäärä syksyyn liittyen:

YLVE:n Perinteinen rosvopaisti Heposaaressa 16.9. Ohjeet ilmoittautumisesta on laitettu jäsenille tekstiviestijä. Tervetuloa mukaan.

Perheleiri pidettiin Heposaaressa 30.6. - 2.7. Väkeä oli paikalla mukavasti ja vaikka tuuli olikin koko viikonlopun vähintäänkin kohtalaisen kovaa, se ei haitannut menoa. Uitiin ja saunottiin, SUP:pailtiin ja soudeltiin. Luonnollisesti lättyjä paistettiin myös. Ja nyt saaressa on uusia nimikoituja linnunpönttöjäkin iso määrä. Iso kiitos kaikille...

Heposaaren kokoontuminen ja talkoot pidettiin 10-11.6. Väkeä oli paikalla runsaasti ja työt sujuivat reippaasti ja hyvässä hengessä. Saatiin rantapusikot raivattua, sauna siivottua, "tieverkostoa" paranneltua, WC:t tyhjättyä jne. jne. Saari on taas valmiina kesän rientoihin. Muutama kuva tallentui talkoista tänne.

Pimeesalmella siirrellään pukit ja trailerit kesäsäilöön tiistaina 23.5. klo 16:30 alkaen. Huolehdittehan omanne "pakettiin" siihen mennessä ja siirtotalkoisiinkin kaipaillaan osallistujia.