Ajankohtaista

Pikkujoulut järjestetään Vahannan nuorisoseuran talolla 26.11.2022 klo 18:00

Seuran 30-vuotis juhlavuoden kunniaksi hallitus on päättänyt järjestää uusien seuravaatteiden yhteistilauksen. Mallisto ja hinnat on esitetty alla olevassa kuvassa. Tilaa omasi 3.6.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta tilaukset@ylojarvenveneilijat.fi . Tilaukset ovat sitovia.

LähiTapiola Pirkanmaa kutsuu veneilijät ilmaiseen sammutintarkastuspäivään Mustalahden satamaan pe 29.4. klo. 12-17. Kutsu alla

Ylöjärven Veneilijät ry:n vuosikokous järjestetään 31.3.2022 klo 18:00 alkaen Pimeesalmella. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kutsun on lähetetty jäsenille 9.3.2022 sähköpostitse (jos sähköpostiosoite on seuran jäsenrekisterissä) tai kirjepostina.

Tip tap tip tap... pikkujouluaika on täällä taas. Välivuoden jälkeen Ylven pikkujoulut järjestetään taas. Paikkana tuttu Vahannan nuorisoseuran talo. Ajankohta 27.11. klo 18:00 alkaen. Luvassa tanssia ja viihtymistä, parhaassa seurassa tietenkin. Ilmoittautumisohjeet on lähetetty jäsenille tekstiviestinä.

Seuran vuosikokous järjestetään 2.6.2021 klo 18:00 alkaen Pimeesalmella. Tarkoituksena pitää kokous ravintolan yläkerrassa, mikäli mahdollista. Pyritään kuitenkin pitämään etäisyydet väljinä ja kasvomaskit matkassa.

Tilanteesta huolimatta perheleiri pidetään tänäkin kesänä, joskin ehkä hieman pienimuotoisempana kuin aiemmin. Ilmoittautumisia saatiin saatiin kasaan sen verran, että leiri kannattaa järjestää, joten Heposaari täyttyy lasten (ja toivottavasti aikuistenkin) riemusta kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.