Ajankohtaista

Seuran vuosikokous järjestetään 2.6.2021 klo 18:00 alkaen Pimeesalmella. Tarkoituksena pitää kokous ravintolan yläkerrassa, mikäli mahdollista. Pyritään kuitenkin pitämään etäisyydet väljinä ja kasvomaskit matkassa.

Tilanteesta huolimatta perheleiri pidetään tänäkin kesänä, joskin ehkä hieman pienimuotoisempana kuin aiemmin. Ilmoittautumisia saatiin saatiin kasaan sen verran, että leiri kannattaa järjestää, joten Heposaari täyttyy lasten (ja toivottavasti aikuistenkin) riemusta kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Seuran vuosikokous järjestetään 16.6.2020 klo 18:00 alkaen Pimeesalmella, ravintolan yläkerrassa. Kutsut on lähetetty jäsenille ensisijaisesti sähköpostilla ja niille, kenen sähköpostiosoitetta ei ole tiedossa, kirjeitse.

Venetsialaiset vietetään Heposaaressa 31.8. vanhan kaavan mukaan (omat eväät ja kattaukset). Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa iltaa hyvässä seurassa. Ruokailu aloitellaan klo 18:00.

Perheleiri järjestetään taas Heposaaressa 29-30.6. Tervetuloa mukaan viettämään yhdessä mukavaa viikonloppua. Ilmoittautumisohjeet on laitettu jäsenille tekstiviestinä.

Ylöjärven veneilijät ry. kutsuu ihmisiä kotisatamaansa Pimeesalmelle tutustumaan veneilyyn lauantaina 15.6.2019 klo 10:00 - 14:00. Halukkaita ajelutetaan järvellä, minkä lisäksi laiturissa on mahdollista päästä tutustumaan seuran jäsenten veneisiin. 100 ensimmäiselle tarjolla munkkia ja mehua. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan seuran toimintaan...

Muistakaahan huolehtia turvallisuudesta ja välineiden kunnosta. Meripelastusseuran sivuilla on hyvä ohje paukkuliivien tarkastukseen. Pienellä vaivalla pystyy varmistamaan, että nuo turvallisuudelle tärkeät välineet ovat käyttökunnossa tarpeen tullen.