Ajankohtaista

Tip tap tip tap... pikkujouluaika on täällä taas. Välivuoden jälkeen Ylven pikkujoulut järjestetään taas. Paikkana tuttu Vahannan nuorisoseuran talo. Ajankohta 27.11. klo 18:00 alkaen. Luvassa tanssia ja viihtymistä, parhaassa seurassa tietenkin. Ilmoittautumisohjeet on lähetetty jäsenille tekstiviestinä.

Seuran vuosikokous järjestetään 2.6.2021 klo 18:00 alkaen Pimeesalmella. Tarkoituksena pitää kokous ravintolan yläkerrassa, mikäli mahdollista. Pyritään kuitenkin pitämään etäisyydet väljinä ja kasvomaskit matkassa.

Tilanteesta huolimatta perheleiri pidetään tänäkin kesänä, joskin ehkä hieman pienimuotoisempana kuin aiemmin. Ilmoittautumisia saatiin saatiin kasaan sen verran, että leiri kannattaa järjestää, joten Heposaari täyttyy lasten (ja toivottavasti aikuistenkin) riemusta kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Seuran vuosikokous järjestetään 16.6.2020 klo 18:00 alkaen Pimeesalmella, ravintolan yläkerrassa. Kutsut on lähetetty jäsenille ensisijaisesti sähköpostilla ja niille, kenen sähköpostiosoitetta ei ole tiedossa, kirjeitse.

Venetsialaiset vietetään Heposaaressa 31.8. vanhan kaavan mukaan (omat eväät ja kattaukset). Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa iltaa hyvässä seurassa. Ruokailu aloitellaan klo 18:00.

Perheleiri järjestetään taas Heposaaressa 29-30.6. Tervetuloa mukaan viettämään yhdessä mukavaa viikonloppua. Ilmoittautumisohjeet on laitettu jäsenille tekstiviestinä.